Antena 3 CNN Politică Victor Negrescu, despre noul ministru de Finanțe: ”Echipa câștigătoare a găsit doar un fost PSD-ist, trecut pe la PDL”

Victor Negrescu, despre noul ministru de Finanțe: ”Echipa câștigătoare a găsit doar un fost PSD-ist, trecut pe la PDL”

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, a lansat o serie de ironii la adresa noului ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu, despre care spune că este ”un fost PSD-ist, trecut pe la PDL”.

Victor Negrescu, despre noul ministru de Finanțe: ”Echipa câștigătoare a găsit doar un fost PSD-ist, trecut pe la PDL”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    18 Aug 2021   •   19:16

”Mare bătălie în PNL pentru numirea noului Ministru al Finanțelor. Din marele partid liberal, echipa câștigătoare a găsit doar un fost PSDist, trecut pe la PDL. Probabil când o să greșească ceva o să spună tot că PSD este de vină.

Între timp, actualul guvern a supra-îndatorat România conducând țara spre dezastru financiar. Această guvernare pe datorie trebuie să înceteze. Așteptăm recuperatorul din Statele Unite să rezolve mai repede problema”, a scris Victor Negrescu pe Facebook.

Dan Vîlceanu a depus jurământul pentru preluarea funcției de ministru al Finanțelor

Dan Vîlceanu a depus jurământul pentru preluarea funcției de ministru al Finanțelor, în cadrul ceremoniei de la Palatul Cotroceni.

Ceremonia depunerii jurământului a fost una extrem de scurtă și atipică.

Klaus Iohannis a fost prezent, însă nu a ținut niciun discurs, așa cum obișnuia să facă în cadrul ceremoniilor de învestire în funcție.

”Jur să îmi dăruiesc toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a poporului român, să respect Constituția și legile țării, să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a spus Dan Vîlceanu la ceremonia depunerii jurământului.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close