Antena 3 CNN Politică Victor Ponta iese din nou la atac: Dacă nu ar fi de plâns, am putea râde!

Victor Ponta iese din nou la atac: Dacă nu ar fi de plâns, am putea râde!

Victor Ponta iese din nou la atac: Dacă nu ar fi de plâns, am putea râde!
Sursa foto: Foto:facebook.com/victor.ponta
15 Ian 2016   •   19:31

Victor Ponta lansează un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, din cauza atitudinii acestuia față de mișcările politice din Republica Moldova.

După ce a scris că în Republica Moldova este "haos total", în condițiile în care România a reușit in ultimele luni să exporte peste Prut "prostia, miopia și dezinteresul caracteristic de la București", acum Ponta a revenit pe Facebook cu un nou mesaj pentru Iohannis.

"Mi-am adus aminte! În 2009 o majoritate parlamentară clară și transparentă l-a propus pe Klaus Iohannis Prim-Ministru, iar Președintele Băsescu a refuzat să-l nominalizeze și l-a desemnat pe Croitoru! Iohannis (și noi toți, pe bună dreptate) a denunțat ferm acel abuz! Ianuarie 2015 - la Chișinău Președintele Moldovei Timofti refuză o propunere majorității absolute formate în jurul PDM și numește candidat de Premier o persoană din Administrația Prezidențială - același Iohannis spune că face foarte bine! Dacă nu ar fi de plâns, am putea râde", a scris Victor Ponta.

 
Mi-am adus aminte! În 2009 o majoritate parlamentară clară și transparentă l-a propus pe Klaus Iohannis Prim-Ministru,...

Posted by Victor Ponta on 15 Ianuarie 2016

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close