Antena 3 Politică Victor Ponta: Biroul de la MApN este doar pentru întâlnirile la nivel înalt. Activitatea Guvernului se desfăşoară la Palatul Victoriei

Victor Ponta: Biroul de la MApN este doar pentru întâlnirile la nivel înalt. Activitatea Guvernului se desfăşoară la Palatul Victoriei

17 Apr 2014   •   22:31

"Biroul de la MApN este doar pentru întâlnirile la nivel înalt, activitatea Guvernului desfăşurându-se la Palatul Victoria", a afirmat premierul Victor Ponta, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei".

"Biroul meu evident ca este la Palatul Victoria. (...)  A existat o înscenare de presă în care se spunea cum că la mine în birou e o tehnică de înregistrat oamenii. În biroul meu au fost până acum peste 20 de prim-miniştrii, şefi de servicii. (...) Eu vreau să se ştiu că cei care vin în biroul meu nu se gândesc că sunt înregistraţi. Pentru acest gen de întâlniri am vrut să am şi un birou acolo", a declarat Victor Ponta.

Premierul a subliniat, la Antena 3, că a dorit să dea un semnal, adăugând că nu are nimic de ascuns şi că activitatea Guvernului se desfăşoară la Palatul Victoriei.

Întrebat despre întregistrările apărute în presă cu Duicu, premierul a afirmat că au reprezentat "o înscenare de presă", adăugând că nu poate avea întâlniri cu şefi de guvern în condiţiile în care "se scurg în presă tot felul de stenograme".

Citeşte şi:


"Ne pregătim pentru noi conflicte instituţionale". La ce se referă premierul Victor Ponta

Victor Ponta, despre Băsescu: Sunt convins că nu îşi poate stăpâni iritarea şi nervozitatea

Victor Ponta: Trebuie să avem un alt model de preşedinte

Ponta: Suntem în UE şi în NATO. România NU este în pericol!

×
Subiecte în articol: Victor Ponta

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close