Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Nominalizarea lui Predoiu ca premier ACL, o glumă. Probabil Băsescu va fi prim-ministru

Victor Ponta: Nominalizarea lui Predoiu ca premier ACL, o glumă. Probabil Băsescu va fi prim-ministru

Victor Ponta: Nominalizarea lui Predoiu ca premier ACL, o glumă. Probabil Băsescu va fi prim-ministru
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    12 Aug 2014   •   16:58

Nominalizarea lui Cătălin Predoiu ca prim-ministru în ipoteza în care Klaus Iohannis va câştiga alegerile prezidenţiale este o glumă, crede actualul premier, Victor Ponta.

Liderul social-democrat este de părere că în cazul unei victorii a lui Iohannis la prezidenţiale, viitorul premier va fi Traian Băsescu.

„Aia e o glumă. Cred că numai domnul Predoiu crede, că doar el a crezut că o să fie candidat la preşedinţie. Acum doar el crede că o să fie prim-ministru. Probabil că o să fie domnul Băsescu prim-ministru”, a declarat Ponta.

Actualul premier a arătat că, din punctul său de vedere, lucrurile s-au clarificat pe scena politică, în condiţiile în care alegerea din noiembrie va fi între continuarea regimului Traian Băsescu sau schimbare.

„Eu cred că apele s-au limpezit, s-au despărţit şi, din punctul ăsta de vedere, oamenii vor putea foarte uşor să ştie ce aleg în noiembrie: continuarea celor zece ani de Traian Băsescu, cu Iohannis, Blaga şi toată trupa, sau schimbare”, a mai spus Ponta.

Luni, Klaus Iohannis a fost desemnat candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) pentru alegerile prezidenţiale, iar Cătălin Predoiu a fost nominalizat pentru funcţia de premier.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close