Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: O să facem un proiect de act de coabitare între primarul general şi primarii de sector

Victor Ponta: O să facem un proiect de act de coabitare între primarul general şi primarii de sector

Victor Ponta: O să facem un proiect de act de coabitare între primarul general şi primarii de sector
Sursa foto: Foto: Agerpres
de G.S.    |    20 Apr 2013   •   12:17

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anunţat, sâmbătă, că se va face în cadrul partidului un proiect de act de coabitare între primarul general al Capitalei şi primarii de sector, motivând că un astfel de document este extrem de necesar, conform Agerpres.

"O să facem în partid un proiect de act coabitare între primarul general şi primarii de sector. Lucrul acesta este extrem de necesar, pentru că unul din obiectivele noastre importante a fost acela de a avea în Bucureşti pentru prima dată în 23 de ani o gândire coerentă, un Guvern, un primar general, un Consiliu General şi primari de sector care pot şi merg toţi în aceeaşi direcţie pentru Bucureşti", a afirmat liderul social-democrat, la Congresul PSD de la Sala Palatului, la participă în calitate de invitat edilul-şef al Capitalei, Sorin Oprescu.

El şi-a anunţat sprijinul pentru primarul general, primarii de sector, Consiliul General. "Au o mare şansă pe care Bucureştiul nu trebuie să o irosească", a spus Ponta.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close