Antena 3 CNN Politică Videanu: Nu există acel om politic în PDL care să îl înlocuiască pe Traian Băsescu

Videanu: Nu există acel om politic în PDL care să îl înlocuiască pe Traian Băsescu

Videanu: Nu există acel om politic în PDL care să îl înlocuiască pe Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Noi 2010   •   18:42

Fostul ministru al Economiei, PDL Adriean Videanu a declarat, duminică, că nu există în PDL un om politic care să îl înlocuiască pe Traian Băsescu, informează Mediafax. Declaraţia a avut loc în cadrul unei conferinţe de presă la Craiova.

Prim-vicepreşedintele PDL a mai spus că o posibilă candidatură a sa la şefia partidului va discutată în interiorul partidului şi nu public.

"Vom discuta acest lucru în interiorul partidului. (...) Am să fiu foarte sincer: nu există acel om politic în interiorul PDL astăzi care să-l înlocuiască pe Traian Băsescu. De aceea PDL are nevoie de o echipă care să încerce să compenseze faptul că Traian Băsescu nu mai este în interiorul PDL"
   
Adriean Videanu a mai răspuns unei întrebări despre declaraţile Elenei Udrea cu privire la necesitatea "împrospătării partidului", spunând că  în interiorul grupării au fost promovaţi permanent oamenii care s-au alăturat PDL.

"PDL a avut tot timpul mecanismele interne de a promova în interiorul partidului oameni care au venit alături de noi. Uitaţi-vă la listele de europarlamentare şi cele parlamentare. Nu trebuie să aşteptăm un anumit moment politic pentru a avea oameni noi", a spus Videanu.
   
Liderul PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că reforma în PDL înseamnă împrospătarea echipei şi aducerea tuturor celor care vor să se implice, "să dea ceva partidului", astfel încât acesta să fie mai puternic şi mai unit în 2012.

×
Subiecte în articol: Videanu Adriean Videanu
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close