Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: Cei care m-au jignit sunt oameni slabi 

Viorica Dăncilă: Cei care m-au jignit sunt oameni slabi 

Viorica Dăncilă: Cei care m-au jignit sunt oameni slabi 
Sursa foto: Foto: gov.ro
20 Dec 2018   •   14:34

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, după moțiunea de cenzură împotriva Guvernului că „cei care m-au jignit sunt oameni slabi”. 

Reacția premierului vine după ce Opoziția a adus mai multe cuvinte jignitoare la adresa sa, în timp ce moțiunea de cenzură a fost dezbătută în plenul Camerei Deputaţilor.

„Doamna Turcan, am văzut cât m-ați jignit. După părerea mea, jignirile sunt atributul oamenilor slabi, care nu au argumente. Dumneavoastră și toți cei care m-au jignit astăzi sunteți niște oameni slabi. Ați vorbit în numele românilor, dar nu cred că aveți acest drept. Vreau să vă spun că nu mă afectează jignirile. Ați demonstrat că nu respectați pe nimeni, că numai ura vă ghidează acțiunile. Sunt destul de puternică să merg mai departe și vă asigur că aceasta moțiune nu va trece", a spus Viorica Dăncilă.

Premierul a precizat că Guvernul adoptă în ședința de azi OUG privind impunerea de noi taxe și impozite dacă există un aviz al Comitetului Economic și Social. „Dacă vom avea discuția în CES, adoptăm OUG. Tot ce am făcut și toate punctele din OUG sunt pentru cetățeni. Știu că existență rezistență, există nemulțumiți, ca și la transferul contribuțiilor. Un singur exemplu: mă interesează foarte mult ca cetățenii să nu mai aibă împrumuturi atât de mari”, a spus Dăncilă.

Anunţul vine după ce, duminică, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac la adresa băncilor şi le-a acuzat că nu sprijină economia şi „stabilesc dobânda pe care trebuie să o plătească românul”.

×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close