Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: Vom prelua preşedinţia Consiliului UE cu un blocaj

Viorica Dăncilă: Vom prelua preşedinţia Consiliului UE cu un blocaj

Viorica Dăncilă: Vom prelua preşedinţia Consiliului UE cu un blocaj
Sursa foto: Foto: gov.ro
28 Dec 2018   •   16:27

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că România va prelua preşedinţia Consiliului UE cu un blocaj la Ministerul Dezvoltării şi al Transporturilor, însă, chiar dacă nu există consens, Guvernul va duce la bun sfârşit mandatul la Consiliul UE.

„Peste numai câteva zile vom prelua preşedinţia Consiliului UE cu o situaţie de blocaj la două ministere importante, cu o situaţie de blocaj în ceea ce priveşte preluarea dosarelor aflate pe agenda europeană şi cu o situaţie care nu este favorabilă imaginii României în acest sens. (...) Cu toate că avem dificultăţi pentru că nu avem Guvernul în formula completă, cu toţi miniştri, cu cei pe care i-a desemnat coaliţia PSD-ALDE, cu cei pe care îi susţine prim-ministrul României vom încerca să răspundem fiecărui obstacol şi chiar dacă nu avem sprijinul necesar pentru a face acest lcuru avem determinarea şi ambiţia să ducem la bun sfârşit un mandat.

Se pare că apelul la consesns nu este acceptat de toată lumea. Încă mai este timp până la 1 ianuarie, dar vă asigur că din punctul de vedere al Guvernului României vom face tot ce este posibil pentru a ajunge la obiectivele pe care ni le-am propus”, a afirmat Viorica Dăncilă.

 

 

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close