Antena 3 CNN Politică Voiculescu: Traian Băsescu, un domn speriat de realitate, refugiat într-un univers paralel

Voiculescu: Traian Băsescu, un domn speriat de realitate, refugiat într-un univers paralel

Voiculescu: Traian Băsescu, un domn speriat de realitate, refugiat într-un univers paralel
de N.B.    |    13 Noi 2012   •   15:48

Traian Băsescu a rămas ca o umbră la Cotroceni, după ce a fost demis de 7,4 milioane de români, scrie pe blogul personal preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu.

În opinia sa, şeful statului a încercat prin discursul de ieri să-şi recapete statutul de preşedinte, dar a eşuat. Traian Băsescu a reluat manipulările de altădată, a instigat la ură împotriva Parlamentului şi a încercat să ascundă rezultatul referendumului sub câteva voturi fraudate.

"Preşedinte al Romaniei ajungi şi rămâi când primeşti votul şi încrederea romanilor. Când nu le primesti, rămâi o umbră" a adăugat Dan Voiculescu.

"Ieri umbra a vorbit. A încercat să se arate mare, ameninţătoare, sigură pe sine. A încercat sa reia manipulările de altadată, să instige la ură împotriva Parlamentului şi să ascundă 8.5 milioane de voturi valide sub cateva voturi fraudate."

"Un adevarat preşedinte ştie că nu poţi ascunde un elefant sub o muscă, ştie că nu poţi manipula la infinit, ştie că nu poţi fugi mereu de realitate. Însă o umbră are astfel de iluzii. Ieri, încercând sa pară preşedinte, Traian Băsescu a demonstrat tuturor ce a ajuns: un domn speriat de realitate, refugiat într-un univers paralel în care încă mai manipulează şi ameninţă."

×
Subiecte în articol: demisie referendum
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close