Antena 3 CNN Politică Vosganian: Vor trebui reluate manifestaţiile din Piaţa Universităţii dacă se aprobă votul prin corespondenţă

Vosganian: Vor trebui reluate manifestaţiile din Piaţa Universităţii dacă se aprobă votul prin corespondenţă

Vosganian: Vor trebui reluate manifestaţiile din Piaţa Universităţii dacă se aprobă votul prin corespondenţă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
24 Iul 2011   •   18:04
Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian a declarat că dacă se va aproba votul prin corespondenţă, vor trebui reluate manifestaţiile de la Piaţa Universităţii, la fel ca în 1990, pentru că acest sistem de vot ar însemna o lovitură de stat, conform Mediafax.

"Dacă, prin absurd, votul prin corespondenţă este aprobat, atunci va trebui să reluăm Piaţa Universităţii. A doua zi, voi ţine o conferinţă de presă în Piaţa Universităţii. Ştiu unde îmi este locul în piaţă, pentru că acolo am stat şi în 1990, la ieşirea de la metrou, la intersecţia dintre Magheru şi Carol I”, a afirmat Vosganian.

Acesta a adăugat că aprobarea proiectului votului prin corespondenţă ar echivala cu o lovitură de stat. "Dacă am fi avut experienţa din 2008, cu votul de la ambasade, poate am discuta acum despre votul prin corespondenţă. Însă nu poţi să laşi oamenii să voteze fără să-i supravegheze nimeni”, a conchis liberalul.

Vosganian a mai menţionat că votul prin corespondenţă este absurd şi chiar reprezintă o jignire la adresa clasei politice. "Văd că noi ne reciclăm dictatorul, deşi suntem în UE. Noroc că dictatorul nu e atât de talentat ca cel din urmă cu 20 de ani”, a afirmat Vosganian.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close