Wiliam Brînză demisionează din funcţia de preşedinte al ARD Diaspora

de M.Z.    |    13 Dec 2012   •   22:53
Wiliam Brînză demisionează din funcţia de preşedinte al ARD Diaspora Foto: Mediafax

Democrat-liberalul Wiliam Brînză a anunţat, printr-un comunicat de presă, că şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al ARD Diaspora.

"Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi fost alături în cei patru ani de mandat şi în campania electorală! Astăzi, 13 decembrie, mi-am prezentat demisia din funcţia de preşedinte al ARD Diaspora", se arată în comunicatul semnat de Brînză, informează Mediafax.

Brînză nu a reuşit să intre în Parlament în urma alegerilor de duminică. Totuşi, în diaspora sunt singurele colegii pe care ARD a reuşit să le închidă.

Astfel, potrivit rezultatelor publicate de Biroul Electoral al Circumscripţiei 43 Diaspora, Mihai Aurelian, care locuieşte în Madrid, a obţinut 12.682 de voturi dintre cele 40.152 exprimate în acest colegiu, în timp ce Victor Socaciu are 12.437, iar William Brânză, deputat în ultimele două legislaturi, a obţinut 11.787.

În Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, care include Republica Moldova, Eugen Tomac, consilier la Palatul Cotroceni şi candidat ARD, a primit 11.473 voturi dintre cele 14.722 exprimate în total în acest colegiu şi este sigur că a obţinut mandatul.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close