Antena 3 CNN Politică Wiliam Brînză demisionează din funcţia de preşedinte al ARD Diaspora

Wiliam Brînză demisionează din funcţia de preşedinte al ARD Diaspora

Wiliam Brînză demisionează din funcţia de preşedinte al ARD Diaspora
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    13 Dec 2012   •   22:53

Democrat-liberalul Wiliam Brînză a anunţat, printr-un comunicat de presă, că şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al ARD Diaspora.

"Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi fost alături în cei patru ani de mandat şi în campania electorală! Astăzi, 13 decembrie, mi-am prezentat demisia din funcţia de preşedinte al ARD Diaspora", se arată în comunicatul semnat de Brînză, informează Mediafax.

Brînză nu a reuşit să intre în Parlament în urma alegerilor de duminică. Totuşi, în diaspora sunt singurele colegii pe care ARD a reuşit să le închidă.

Astfel, potrivit rezultatelor publicate de Biroul Electoral al Circumscripţiei 43 Diaspora, Mihai Aurelian, care locuieşte în Madrid, a obţinut 12.682 de voturi dintre cele 40.152 exprimate în acest colegiu, în timp ce Victor Socaciu are 12.437, iar William Brânză, deputat în ultimele două legislaturi, a obţinut 11.787.

În Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, care include Republica Moldova, Eugen Tomac, consilier la Palatul Cotroceni şi candidat ARD, a primit 11.473 voturi dintre cele 14.722 exprimate în total în acest colegiu şi este sigur că a obţinut mandatul.



×
Subiecte în articol: William Brînza demisie William Brînza
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close