Antena 3 CNN Politică Zgonea răspunde acuzațiilor lui Ghiță: Nu mi-e teamă de nimic. Dacă are informații, să le ducă la DNA

Zgonea răspunde acuzațiilor lui Ghiță: Nu mi-e teamă de nimic. Dacă are informații, să le ducă la DNA

Zgonea răspunde acuzațiilor lui Ghiță: Nu mi-e teamă de nimic. Dacă are informații, să le ducă la DNA
de M.Z.    |    31 Mar 2016   •   11:50

Președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat joi că nu îi este teamă de nimic și că, dacă Sebastian Ghiță are informații despre el, așa cum spunea miercuri, ar trebui să le ducă la DNA, informează agerpres.ro.

Întrebat cum comentează afirmațiile deputatului Sebastian Ghiță care a susținut în plenul Camerei că Valeriu Zgonea ar avea două dosare în lucru la DNA, președintele executiv al social-democraților a spus: "Domnul Sebastian Ghiță să răspundă singur la afirmațiile pe care le face. Dacă domnia sa are informații să le ducă la Direcția Națională Anticorupție".

Zgonea a spus că face politică "cu pasiune" și că este "un luptător pentru cauze comune, nu pentru cauze personale".

"Nu mi-e teamă de nimic. Mi-am angajat viața și destinul în această muncă politică, o fac cu plăcere și cu pasiune. Sunt un luptător pentru cauze comune, nu pentru cauze personale. (...) O parte din nemulțumirile colegilor sunt legate de anumite cauze comune ale acestei societăți pe care o dorim cu toții democratică și europeană. Nu am ce să comentez. Dacă cineva face anumite afirmații trebuie să și răspundă în fața dumneavoastră ca jurnaliști la aceste afirmații", a explicat Zgonea.
 

×
Subiecte în articol: valeriu zgonea Sebastian Ghita dosare
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close