Antena 3 CNN Politică Zgonea: Sunt convins că Educaţia şi Sănătatea vor avea bugete mai mari începând din 2014

Zgonea: Sunt convins că Educaţia şi Sănătatea vor avea bugete mai mari începând din 2014

Zgonea: Sunt convins că Educaţia şi Sănătatea vor avea bugete mai mari începând din 2014
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Noi 2013   •   15:45
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, se declară convins că domeniile Educaţiei şi Sănătăţii vor primi mai mulţi bani de la buget începând cu anul 2014, potrivit unui comunicat transmis duminică de PSD, citat de Mediafax.
"Sunt convins că bugetele pentru Educaţie şi Sănătate vor creşte începând din 2014. Este o măsură ce face parte din strategia Guvernului de a sprijini cele două domenii de activitate prioritare pentru societatea românească", menţionează Valeriu Zgonea, conform sursei citate. 
În comunicat se mai arată că preşedintele Camerei Deputaţilor subliniază că, până în acest moment, Guvernul şi-a respectat angajamentele asumate faţă de români. 
"De când am venit la guvernare am reîntregit pensiile şi salariile, am deblocat angajările în sistemul de stat, cu precădere în domeniile Educaţiei şi Sănătăţii, am majorat pensiile, iar din 2014 le majorăm iar cu aproape 4%, am înregistrat o creştere de 5% faţă de iulie 2012, în sistemul Educaţiei şi Sănătăţii ajungând până la 8% creşteri salariale. Românii trebuie să aibă încredere că şi de acum înainte vom face tot ce ne stă în putinţă să ducem la bun sfârşit angajamentele asumate", mai arată Zgonea.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close