Antena 3 CNN Politică Zilele ca lider de grup, numărate de tinerii pesedişti. Hrebenciuc: Mă bizui pe colegi, chiar şi pe tineri

Zilele ca lider de grup, numărate de tinerii pesedişti. Hrebenciuc: Mă bizui pe colegi, chiar şi pe tineri

Zilele ca lider de grup, numărate de tinerii pesedişti. Hrebenciuc: Mă bizui pe colegi, chiar şi pe tineri
Sursa foto: Viorel Hrebenciuc
01 Feb 2010   •   11:44

Viorel Hrebenciuc continuă să fie optimist, în ciuda faptului că tinerii deputaţi social-democraţi par a se fi raliat la efortul de debarcare a acestuia din funcţia de lider de grup de la Cameră.Hrebenciuc a declarat, luni, că pentru realegerea sa în acest post se bazează pe colegii din grup, inclusiv şi pe tinerii deputaţi. Calitatea de lider de grup oferă posesorului dreptul de a participa ca membru la şedinţele săptămânale ale BPN al PSD, forul cu atribuţii de decidenţă în chestiunile politice curente în care este implicat partidul.
"Mă bizui pe colegii mei, chiar şi pe tineri, să ştiţi", a afirmat Hrebeciuc, în condiţiile în care reprezentanţii social-democraţi ai tineri generaţii de parlamentari s-au întâlnit, duminică seară, la un restaurant din Bucureşti, unde au decis să susţină astăzi candidatura deputatului Ioan Muntean pentru această funcţie.
Hrebenciuc a mai declarat că are emoţii privind realegerea sa în funcţia de lider de grup. Întrebat dacă a negociat cu deputaţii pentru a fi reales, Hrebenciuc a răspuns: "Am mai vorbit cu unii şi cu alţii".
Tineri deputaţi PSD sunt nemulţumiţi că Hrebenciuc nu s-a ţinut în trecut de promisiuni şi a preferat să le rezerve doar un număr mic de funcţii parlamentare, preşedinţi sau vicepreşedinţi de comisii.
Surse social-democrate susţin că în acest moment este posibil ca mai mult de jumătate din cei 106 membri ai grupului deputaţilor PSD să voteze împotriva realegerii lui Hrebenciuc ca lider.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close