x close

Zvonuri uninominale: Udrea a plâns la sediul PD-L, Tăriceanu a petrecut în clubul Fratelli

01 Dec 2008   •   07:31
Zvonuri uninominale: Udrea a plâns la sediul PD-L, Tăriceanu a petrecut în clubul Fratelli

În ziua primelor alegeri uninominale, dinspre partide spre presă au pornit o avalanşă de informaţii, care de care mai fanteziste. Din ultima categorie face parte zvonul deplasărilor preşedintelui Traian Băsescu spre sediile diferitelor partide. Astfel, Băsecu era văzut de surse de încredere fie la sediul PSD, fie la sediul PD-L. În fapt, preşedintele nu a mers la nici un sediu de campanie.
În schimb, surse credibile susţin că blonda cea mai dragă preşedintelui, Elena Udrea, a plâns la sediul PD-L în momentul anunţării rezultatului votului. Mai mulţi ziarişti au văzut-o pe Elena Udrea izbucnind în lacrimi, probabil surescitată de emoţiile primelor alegeri uninominale la care a participat. Deşi victoria ei era dată ca sigură, se pare că totuşi Elena Udrea va trebui să treacă prin redistribuire pentru a ajunge în Parlament.
De asemenea, surse din interiorul PNL spun că premierul Călin Popescu Tăriceanu a refuzat să înceapă negocierile pentru formarea Guvernului imediat după aflarea rezultatelor alegerilor. Mulţumit de scorul PNL, Tăriceanu s-a dus în clubul bucureştean Fratelli pentru a sărbători. Urmează ca de luni dimineaţă partidul său să se decidă spre ce parte migrează: dreapta, cu PD-L, sau stânga, cu PSD.
Un zvon care circula pe la ora unu noaptea, lansat de pedeliştii prahoveni, s-a dovedit spre dimineaţă a nu fi credibil. Astfel, ziariştii erau anunţaţi că Adrian Năstase nu va intra în Parlament, PD-L obţinând în Prahova procente foarte, foarte mari. Până la urmă, procentul lui Adrian Năstase în Mizil a fost undeva peste 60%.
Antena3.ro

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati