Antena 3 CNN Actualitate Procurorul Cismaru de la ICCJ, despre întâlnirea cu Bebe Ionescu, cuscrul preşedintelui Băsescu

Procurorul Cismaru de la ICCJ, despre întâlnirea cu Bebe Ionescu, cuscrul preşedintelui Băsescu

Procurorul Cismaru de la ICCJ, despre întâlnirea cu Bebe Ionescu, cuscrul preşedintelui Băsescu
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    20 Mar 2013   •   21:47

Procurorul Dumitru Cismaru de la ICCJ, surprins în fotografii prezentate de Antena 3, că s-a întâlnit cu Bebe Ionescu, cuscrul preşedintelui Traian Băsescu, a reacţionat astăzi şi a spus că se cunoaşte cu această persoană de 30 de ani.

Reacţiile procurorului Cismaru au fost prezentate în ediţia de miercuri a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

„Mă cunosc cu Bebe Ionescu de aproape 30 de ani, să ştiţi că dacă l-aţi cunoaşte aţi vedea ce om deosebit este! Când ne-am cunoscut eram tineri. Acuma, eu sau el ce să facem dacă fiul lui s-a însurat cu fiica preşedintelui? Să-i întorc spatele?”, a spus, pentru Lumea justiţiei, procurorul Cismaru.

Întrebat de ce s-au plimbat prin jurul Parchetului şi nu au stat la o cafea, procurorul Cismaru a răspuns: ”Noi ne vedem de două-trei ori pe an. Eu recunosc că nu am timp să stau cu el foarte mult de vorbă. Atunci când ne-am văzut, anul trecut în februarie, era frig în draci. Credeţi-mă că dacă era vară vorbeam cu el la bariera de la Parchet, nu aveam nimic de ascuns. Dar atunci era groaznic de frig, de-aia am avut timp puţin să stăm de vorba în maşină”.

Procurorul nu a dorit să dea amănunte despre discuţia pe care a avut-o cu Bebe Ionescu şi s-a arătat surprins că aceste poze apar după un an de zile.

În final, Dumitru Cismaru a concluzionat: ”Păi, dacă Bebe Ionescu era o persoană la cheremul meu sau venea la ordinul meu la Parchet să ne vedem, de ce preşedintele nu a spus să nu se ia nimeni de mine?”

Marţi seara, Antena 3 a prezentat, în exclusivitate, mai multe fotografii de la o întâlnire dintre Dumitru Cismaru, un magistrat foarte important şi Bebe Ionescu, un membru al familiei prezidenţiale.


















×
Subiecte în articol: Bebe Ionescu Sinteza Zilei
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close