Antena 3 CNN Actualitate Tatăl micului Hercule, în război cu toată lumea

Tatăl micului Hercule, în război cu toată lumea

Tatăl micului Hercule, în război cu toată lumea
04 Iun 2013   •   21:56

Tatăl micului Hercule e supărat pe toată lumea. A intrat pe radarul Protecţiei Copilului, pentru antrenamentele dure la care îi supune pe cei mici.

În loc să înceteze, e şi mai îndârjit. Postează pe reţelele de socializare zeci de mesaje de ameninţare. Şi e pus pe reclamaţii. N-au scăpat de plângeri nici măcar medicii care i-au evaluat pe cei doi copii.

Imaginile, postate pe internet, i-au convins pe inspectorii de la Protecţia Copilului să facă plângere împotriva tatălui. Dar n-au făcut decât să-l întărâte. De câteva zile încoace, pe pagina de Facebook a lui Giuliano Stroe curg ameninţările.

Tatăl micului Hercule nici nu vrea să audă de ziarişti. E în război cu toată lumea. A început cu o reclamaţie împotriva directoarei de la şcoala unde învaţă Giuliano şi fratele lui. Dascălul i-ar fi bruscat pe cei mici.

Iulian Stroe e supărat şi pe medicii de la spitalul Parhon din Capitală, unde şi-a dus copiii la analize. Se plânge că medicii n-ar fi respectat secretul medical. Aşa că a făcut o plângere la Colegiul Medicilor din Bucureşti. Reclamaţia a ajuns ieri prin poştă şi va fi analizată în cursul acestei luni.

Bărbatul a refuzat să le ofere inspectorilor de la Protecţia Copilului buletinele cu analizele făcute. N-a avut însă o problemă să le publice pe internet. Dintr-unul reiese că, deşi are opt ani, Giuliano are încă probleme cu pronunţia cuvintelor.

Şi nu sunt singurele probleme de sănătate. Orele lungi petrecute în sala de forţă şi antrenamentele extrem de dure şi-au spus cuvântul: Giuliano nu s-a dezvoltat normal pentru vârsta lui. Ar trebui să măsoare cel puţin un metru şi treizeci de centimetri, dar a rămas la înălţimea unui puşti de patru ani.

Mâine, tatăl micilor culturişti va trebui să se prezinte la tribunal. Direcţia pentru Protecţia Copilului din Olt a cerut ca părintele să fie decăzut din drepturi iar copiii să fie duşi la un centru de plasament.

×
Subiecte în articol: protectia copilului
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close