Antena 3 CNN Show Showbiz DIETĂ. Cum a scăpat Adelina Pestrițu de 11 kilograme în doar două luni. S-a aflat secretul

DIETĂ. Cum a scăpat Adelina Pestrițu de 11 kilograme în doar două luni. S-a aflat secretul

DIETĂ. Cum a scăpat Adelina Pestrițu de 11 kilograme în doar două luni. S-a aflat secretul
Sursa foto: Pixabay
30 Oct 2018   •   22:58

DIETĂ. Adelina Pestriţu a acumulat 14 kilograme, în perioada sarcinii, însă a reuşit să scape de ele cu ajutorul unei diete pe care a conceput-o singură.
 
DIETĂ. Adelina Pestriţu nu s-a lăsat până când nu şi-a recăpătat forma fizică. Vedeta a dezvăluit că regimul pe care îl urmează a ajutat-o să scape de 11 kilograme, dar şi de aspectul de coajă de portocală apărut în urma sarcinii.

DIETĂ. “Ciudat sau nu, fără să mă bazez pe vreo dietă anume a vreunui nutriţionist celebru, am consumat numai peşte cu broccoli şi salată verde cu lămâie şi puţin ulei de măsline. Nu pot spune că este varianta corectă, pentru că organismul are nevoie şi de grăsimi, carbohidraţi, chiar şi puţin zahăr. Nu mai ştiu ce gust are o prăjitură. În aproape 2 luni, am mâncat doar 2 clătite şi zaharină folosită în cafeaua de dimineaţă. Chiar mă declar surprinsă de faptul că nu îmi este poftă de altceva, cum de mai pot consuma somon şi încă nu m-am ales cu branhii pe corp. Glumesc! Mă simt bine şi, mai ales atunci când văd că apar rezultatele. Pe lângă grăsimea pe care o dau jos, pierd vizibil şi aspectul cojii de portocală, mai exact apa reţinută în tot acest timp. Mi-au mai rămas doar 3 kg cărora le voi veni de hac în curând. Somonul îmi este aliat”, a scris Adelina Pestriţu pe blogul ei.

×
Subiecte în articol: dieta Adelina Pestritu
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close