Antena 3 CNN Show Showbiz DIETĂ. După cinci nașteri, Anca Serea a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte

DIETĂ. După cinci nașteri, Anca Serea a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte

DIETĂ. După cinci nașteri, Anca Serea a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte
Sursa foto: Pixabay
06 Sep 2018   •   16:37

Este într-o formă de zile mari, deși Anca Serea a devenit mămică de cinci ori. Recent vedeta a dezvăluit care este secretul siluetei sale.

„Nu prea sunt cu dietele și cura de slăbire. De regulă, mănânc sub media unui un om normal, cred, dar doar pentru că așa m-am obișnuit. Sunt norocoasă că nu sunt pofticioasă! Mănânc două mese, chiar trei mese pe zi, și multe gustări. Am 53 de kilograme și mă mențin pentru că sunt foarte atentă la alimentație. În plus, în timpul liber, atunci când îl am, îmi place să stau cât mai mult în pat, să lenevesc. Prefer să dorm și să mă odihnesc„, a explicat Anca Serea pentru perfecte.ro.

„Sincer, pentru a mă menține în formă nu fac nimic deosebit! Din păcate nu îmi permite timpul. Am niște reguli de bun simț, pe care, cred eu, toți oamenii ar trebui să le respecte, mai ales după o anumită vârstă. Nu mănânc noaptea foarte târziu, și mănânc lucruri relativ sănătoase, nu cumpăr prostioare, tocmai pentru că tentațiile sunt foarte mari! Merg de două ori pe săptămână la masaj și la pilates”, a mai spus vedeta.

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close