Antena 3 CNN Show Showbiz Margherita de la Clejani revine în forţă pe micile ecrane. În ce show TV poate fi văzută

Margherita de la Clejani revine în forţă pe micile ecrane. În ce show TV poate fi văzută

Margherita de la Clejani a dat uitării trecutul tumultuos şi este gata să-şi expună nurii într-un nou show televizat.

Margherita de la Clejani revine în forţă pe micile ecrane. În ce show TV poate fi văzută
Sursa foto: Antena 1
13 Aug 2021   •   11:44

Din toamnă, fata lui Viorica şi Ioniţă de la Clejani, va fi una dintre concurentele care participă la „Splash! Vedete la apă!’, la Antena 1

„Splash! Vedete la apă” va avea premiera pe 21 și 22 august, Margherita acceptând provocarea de-a participa în noul sezon al show-lui în care vedetele fac sărituri spectaculoase în apă. 

Dornică să își depășească limitele,fata Clejanilor a decis să se antrenezeintens pentru a demonstra că nu îi este teamă să se arunce în bazin, de la înălțimi amețitoare. Rămăne de văzut dacă Margherita de la Clejani va decide să sară de la 3, 5, 7 sau 10 metri înălțime, dar și dacă va primi laude sau critici din partea juraților de la Antena 1.

Recent, vedeta și-a bucurat fanii de pe Instagram cu o filmare în care apare într-o ipostază extrem de sexy.

Margherita şi-a pus fanii pe jar anul trecut, când a făcut un accident rutier şi la testare a ieşit pozitiv pentru mai multe substanţe interzise. 

Vedetele "Splash!" se antrenează din greu

Personalități din viața artistică sau sportivă se antrenează la bazinul olimpic din Bacău și încearcă să fie în cea mai bună formă pentru cel mai răcoritor show al verii! ”Splash! Vedete la Apă” va avea premiera pe 21 și 22 august, la Antena 1!

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Dar dacă forma fizică nu este o problemă pentru cei mai mulți, când vine vorba de sărituri complexe și înălțimi amețitoare și temeri, situația se schimbă. Cum se va descurca aceștia, cei de acasă pot afla începând cu 21 august și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fulgy, prima reacție după ce a aflat că va sta în arest la domiciliu. Ce a făcut fiul Clejanilor după primirea veștii

 

 

×
Subiecte în articol: Margherita de la Clejani Antena 1
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close