Antena 3 CNN Show Showbiz Rona Hartner, prima ieșire publică după tratamentul cu citostatice: ”Mi-am cumpărat loc de veci”

Rona Hartner, prima ieșire publică după tratamentul cu citostatice: ”Mi-am cumpărat loc de veci”

Rona Hartner a făcut destăinuiri cutremurătoare după ce medicii i-au dat diagnosticul crunt, de cancer cu metastaze: ”Mi-am cumpărat loc de veci”.

Rona Hartner, prima ieșire publică după tratamentul cu citostatice: ”Mi-am cumpărat loc de veci”
Sursa foto: Facebook/Rona Hartner
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Sep 2023   •   21:14

Artista Rona Hartner a avut prima ieșire publică după ce a trecut prin tot acest calvar care i-a dat viața peste cap. Invitată la Cristi Brancu, ea a făcut dezvăluiri cutermurătoare.

După ce a fost supusă unui tratament cu citostatice, într-un timp neașteptat de scurt, metastaza a început să se retragă, astfel că artista crede că în curând va urca din nou pe scenă. Cu toate că este slăbită, ea este convinsă că își va reveni în curând.

Citește și: Rona Hartner, diagnosticată din nou cu o boală incurabilă, în ultimul stadiu: "A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu toate acestea, vestea că suferă din nou de cancer și că a făcut metastaze a bulversat-o, atât pe Rona Hartner, cât și pe fiica ei, de doar 15 ani. Astfel, artista spune că a luat o decizie grea.

”Mi-am luat loc de veci”

”Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun). Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier”, a spus artista.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close