Antena 3 Show Tabloid DIETĂ. Horia Brenciu recnoaște că are probleme cu greutatea: ”Mănânc shaorma de două ori pe an!”

DIETĂ. Horia Brenciu recnoaște că are probleme cu greutatea: ”Mănânc shaorma de două ori pe an!”

27 Oct 2019   •   12:24
DIETĂ. Horia Brenciu recnoaște că are probleme cu greutatea: ”Mănânc shaorma de două ori pe an!”
Sursa foto: foto: Facebook Horia Brenciu

DIETĂ.  Horia Brenciu s-a cam împlinit și recunoaște că silueta lui a avut de suferit din cauza lipsei de timp. Artistul este mereu pe fugă motiv pentru care nu acordă alimentației atât de multă atenție cât ar fi necesară alimentației.

”O dată, de două ori pe an mănânc shaorma. Au fost momente în viața mea când și tăticul meu mi-a spus: „Te-ai cam îngrășat”. Există momente în cei 26 de ani de viață publică când am căutat să reglementez toate aspectele astea. Am făcut 5-6 diete. Am alergat, niciodată constant, asta a foat marea mea greșeală. Tu poate alergi 15 minute și slăbești 5 kg, eu poate aleg o zi și slăbesc 5 grame. Fiecare om e cu distracția lui. Lucrul la care sunt cel mai slab pregătit e masticația. Soția mea îmi spune, „Horia, dragoste vieții mele, să o iei pe Mia de la școală”. Când intru în casă nu mai am timp de mâncat și deschid frigiderul , iau ceva în gură și graba asta se vizulizează în masticație. Aceasta e problema mea. Așa sunt, eu pe fugă mereu. Nimeni nu e perfect, nici măcar eu. Tot ce mi se întâmplă în ultimii ani a condus spre locul ăsta” a povestit Horia Brenciu la ”Ce se întâmplă doctore”.

×
Subiecte în articol: Horia Brenciu dieta slabit
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close