Antena 3 CNN Show Tabloid Florina Cercel a murit. Interviu impresionant cu Florina Cercel: ”N-aș ști ce să fac cu mine dacă ar fi să stau acasă!”

Florina Cercel a murit. Interviu impresionant cu Florina Cercel: ”N-aș ști ce să fac cu mine dacă ar fi să stau acasă!”

Florina Cercel a murit. Interviu impresionant cu Florina Cercel: ”N-aș ști ce să fac cu mine dacă ar fi să stau acasă!”
30 Iul 2019   •   10:48

Florina Cercel a murit. Florina Cercel a murit la vârsta de 76 de ani. Florina Cercel credea în minuni și visa că poate schimba lumea. Colega noastră Sabina Iosub i-a luat în urmă cu ceva timp un interviu în exclusivitate pentru Jurnalul. 

Sabina Iosub: Ce înseamnă viața pentru Florina Cercel?

Florina Cercel: E cel mai minunat dar pe care Divinitatea, Creatorul, Natura, nici nu știu exact cum să definesc, îl dăruiește acestei planete – viața, sub toate formele ei, indiferent că e vorba de oameni, de animăluțe, de insecte, de păsări, de frunze, de copaci. E într-adevăr un miracol, o minune. Și în sensul ăsta cred că e teribil să încerci ca ființă umană să îți trăiești viața așa cum ți-a fost dăruită. Se spune că atunci când apari pe lume, când iei prima gură de aer este și primul zgomot, primul țipăt. De foarte multe ori m-am întrebat... e de bucurie sau e de spaimă? Cred că e de bucurie pentru că și năvala unei bucurii ca o primă reacție ar putea fi o spaimă. După aceea contează cum transformi, la început cu ajutorul familiei, cu ajutorul părinților, cu ajutorul educației, cum trasnformi această bucurie a ta și în bucuria celorlalți. E un lucru complicat așa... Dar e tare frumos să trăiești.

Sabina Iosub: A fost mai mult bucurie, mai mult tristețe... puțin din fiecare până acum?

Florina Cercel: A fost tare multă tristețe. Au fost foarte multe întâmplări dureroase. Dar faptul că eu am această profesie pe care nu că o iubesc, e puțin spus, e sângele meu, e carnea mea, e felul meu de a fi... asta mi-a dat putere și întotdeauna am reușit cu ajutorul profesiei să transform toate durerile, toate necazurile într-un fel de experiență care m-a ajutat să trec mai departe. Chiar mi s-a întâmplat asta de foarte multe ori. Și chiar de fiecare dată aproape, un necaz personal, o durere din viața mea personală, o nereușită din viața mea personală se transforma pe scena într-un succes, într-o reușită extraordinară. Nu știu cum se întâmpla, că parcă și personajele care veneau către mine fuseseră damnate cum era viața mea personală. Așa s-a întâmplat de câteva ori în viață. Teribilă întâmplare într-un fel și în același timp o traiectorie de destin.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: a murit interviu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close