Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Echipa lui Marco Simoncelli nu va participa la cursa de la Valencia

Echipa lui Marco Simoncelli nu va participa la cursa de la Valencia

Echipa lui Marco Simoncelli nu va participa la cursa de la Valencia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Oct 2011   •   12:18

Gresini Honda, echipa pentru care concura Marco Simoncelli, a anunţat că nu va participa la cursa de la Valencia de pe 6 noiembrie, ultima etapă a Campionatului Mondial de MotoGP.

Simoncelli a murit duminica trecută, în timpul MP al Malaysiei, în urma unui teribil accident, în care au mai fost implicaţi Collin Edwards şi Valentino Rossi.

Şeful echipei, Fausto Gresini, a confirmat de asemenea faptul că piloţii săi vor lipsi şi de la testele care vor avea loc după etapa din Spania: „În mod sigur, echipa mea nu va participa”.

De la Valencia ar putea absenta şi Jorge Lorenzo, care s-a accidentat la un deget în Australia, în timp ce Collin Edwards este incert, din cauza unor probleme la umăr care au apărut în urma accidentului în care Simoncelli şi-a pierdut viaţa.

Totul s-a întâmplat atât de repede. Nici nu am cuvinte. Ştiu că ceea ce facem este periculos, riscul face parte din acest sport, dar mereu speri că nu se va întâmpla nimic. Atunci când se întâmplă, eşti prins la mijloc, totul se schimbă şi este dificil să accepţi”, a declarat Gresini pentru Corriere dello Sport.

Accidentul a fost cauzat de o serie incredibilă de circumstanţe negative. Marco era mereu spontan, făcea întotdeauna ceea ce credea, avea o inimă mare şi zâmbea în orice ocazie. Nu mi-l amintesc nici măcar odată fiind nervos”, a mai spus Gresini.

×
Subiecte în articol: Moto GP Valencia
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close