Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Formula 1. Ferrari vrea trei bolizi în concurs din 2010, unul fiind pentru Michael Schumacher

Formula 1. Ferrari vrea trei bolizi în concurs din 2010, unul fiind pentru Michael Schumacher

Formula 1. Ferrari vrea trei bolizi în concurs din 2010, unul fiind pentru Michael Schumacher
Sursa foto: michael schumacher
05 Oct 2009   •   15:43

Ferrari vrea să obţină o schimbare a regulamentului importantă pentru sezonul viitor al Formulei 1. Italienii, care susţin de mult introducerea unul al treilea monopost de echipă începând cu sezonul viitor, vor acum acest lucru mai mult ca oricând, dorind să îi facă loc lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial şi o legendă a echipei.
Germanul de 41 de ani a fost aproape de o revenire în Marele Circ şi anul acesta, cu ocazie accidentării grave a lui Felipe Massa. Totuşi, vechile probleme de la gât nu i-au permis să revină în Marele Premiu al Europei de la Valencia. Oficialii echipei italiene au apucat să vadă, însă, ce interes şi entuziasm a suscitat revenirea germanului, iar acum fac presiune la FIA pentru schimbarea regumentului.
"'Problema unui al treilea monopost este în continuare un subiect de maximă importanţă pentru noi. Recomandăm acest lucru pentru că suntem convinşi că este un lucru cât se poate de logic, cum la fel de logic este să ai pe cineva ca Michael Schumacher pilot", a spus patronul echipei, Stefano Dominecali, potrivit f1-live.com.
"S-a simţit din plin incredibila euforie. Iar pentru noi a apărut cu adevărat dovada că un al treilea monopost cu Schumacher la bord are sens", a încheiat oficialul echipei.
Situaţia improbabilă în care FIA ar ceda presiunii şi ar accepta un maxim de trei monoposturi de echipă ar face ca Ferrari să alinieze trei piloţi de mare renume, Michael Schumacher, Fernando Alonso şi Felipe Massa.
Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close