Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Mercedes GP şi-a prezentat noul monopost. Vezi ce maşină va pilota Schumacher (FOTO)

Mercedes GP şi-a prezentat noul monopost. Vezi ce maşină va pilota Schumacher (FOTO)

Mercedes GP şi-a prezentat noul monopost. Vezi ce maşină va pilota Schumacher (FOTO)
Sursa foto: monopost mercedes gp
01 Feb 2010   •   17:27

Echipa Mercedes GP, cunoscută anul trecut sub numele de Brawn GP, şi-a prezentat luni maşina cu care va încerca să câştige din nou titlul mondial în Formula 1. Monopostul, schimbat mult atât tehnic cât şi vizual faţă de cel de anul trecut, a fost dezvelit de cei doi piloţi ai echipei, germanii Michael Schumacher şi Nico Rosberg.
Fanii Formulei 1 au aflat, luni, cum arată bolidul cu care Michael Schumacher, în vârstă de 41 de ani, va reveni în competiţia regină a automobilismului. Maşina, denumită W01, va fi pilotată în premieră de cei doi piloţi germani în această lună, în primele teste care preced sezonul 2010, la Valencia. Schumacher şi cei prezenţi la dezvelirea monopostului au observat o schimbare în designul maşinii faţă de anul trecut, dar nu atât de frapantă pe cât cea a culorii. Dacă în 2009, Button şi Barrichello pilotau maşini BrawnGP de culoare alb-verde, sezonul acesta Mercedea a optat pentru argintiul care defineşte marca germană, potrivit The Guardian.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher Formula 1
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close