Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Michael Schumacher, încrezător că mai poate câştiga titlul la revenirea în F1

Michael Schumacher, încrezător că mai poate câştiga titlul la revenirea în F1

Michael Schumacher, încrezător că mai poate câştiga titlul la revenirea în F1
Sursa foto: michael schumacher
15 Apr 2010   •   14:28

Septuplul campion mondial în Formula 1 este sigur că prestaţiile sub aşteptări din primele trei curse ale anului nu i-au afectat şansele de a câştiga titlul mondial. Cu toate că se află pe locul al zecelea în clasament, cu 9 puncte acumulate, Schumacher nu se îndoieşte că sezonul se revenirea în Formula 1 va fi unul fericit.
"Dacă viteza cu care ne adaptăm este suficient de mare, nu e nici un motiv să credem că nu se mai poate câştiga campionatul. Mai e atât de mult din sezon şi e foarte important să ne dezvoltăm, toţi ştim asta. Sunt destul de sigur că putem să dezvoltăm această maşină. Mai e mult până când o să mă gândesc că s-a încheiat sezonul pentru Rosberg şi chiar pentru mine", a declarat germanul, potrivit The Guardian.
Revenit în Formula 1 cu surle şi trâmbiţe, Schumacher nu a rupt gura târgului în cele trei curse în care a participat pentru Mercedes GP. A debutat cu un loc 6 în Bahrain, iar apoi a coborât până pe 10 în Australia. La MP al Malaysiei a abandonat în turul al zecelea. De fiecare dată, a fost depăşit de coechipiereul Nico Rosberg.


"Rezultatele nu au fost la fel de bune cum se aşteptau unele persoane, chiar şi eu, dar competiţia e dură. Este normal să nu fii mereu adorat de media dacă rezultatele nu sunt excelente", a precizat pilotul de 41 de ani.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher Formula 1 Nico Rosberg
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close