Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Schumacher ar putea pilota din nou pentru Ferrari, în acest sezon!

Schumacher ar putea pilota din nou pentru Ferrari, în acest sezon!

Schumacher ar putea pilota din nou pentru Ferrari, în acest sezon!
Sursa foto: michael schumacher
28 Iul 2009   •   16:07

Vestea că idolul fanilor motorsportului din toată lumea, Michael Schumacher, ar putea să revină ca pilot la Scuderia Ferrari a pus pe jar publicul pasionat de automobilism. Felipe Massa s-a accidentat grav la calificările pentru MP al Ungariei şi va lipsi ceva timp, iar team-ul italian nu se descurcă deloc bine în acest sezon al Formulei 1. Să fie scena pusă pentru revenirea celui mai titrat pilot din istoria competiţiei?
Accidentarea brazilianului Massa, lovit în cap de o bucată desprinsă din suspensiile unei maşini BrawnGP şi victima unei fracturi craniene, a făcut echipa cu sediul la Maranello să alinieze un singur pilot la Hungaroring, situaţie de neacceptat pentru oficialii echipei. S-au vehiculat mai multe nume după accidentarea lui Massa, printre care Fernando Alonso, Marc Gene, Luca Badoer sau Sebastien Bourdais, potrivit Gazzetta dello Sport.
Experienţa lui "Schumi" este de necontestat, iar vârsta de 40 de ani nu este foarte înaintată. Următoarea cursă din programul Formulei 1 este cea de la Valencia, de pe 23 august, moment în care, cu siguranţă, Ferrari va avea un pilot nou. Poate Schumacher.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close