Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Williams şi-a prezentat monopostul pentru sezonul 2011 din Formula 1

Williams şi-a prezentat monopostul pentru sezonul 2011 din Formula 1

Williams şi-a prezentat monopostul pentru sezonul 2011 din Formula 1
25 Feb 2011   •   10:49

Williams şi-a prezentat joi monopostul cu care va alerga în sezonul 2011 din Formula 1. Evenimentul a avut loc la fabrica din Grove, Marea Britanie, iar şefii echipei sunt optimişti că modelul FW33 le va aduce un clasare mai bună decât locul 6 obţinut în clasamentul contructorilor în 2010.

Toate testele au arătat că avem o maşină competitivă. Cât timp îmbunătăţim monopostul rapid putem spera că vom avea un an bun. Există un grup destul de mare la mijlocul ierarhiei despre care nu se poate spune exact unde se află. ştim că nu va fi uşor, dar speranţa noastră este că noua maşină ne va aduce mai aproape de liderii din Formula 1”, a declarat Sam Michael, directorul tehnic al celor de la Williams.

Monopostul Williams va fi pilotat în 2011 de experimentatul brazilian Rubens Barrichello (38 de ani) şi de un venezuelean debutant în Marele Circ, Pastor Maldonado. „Ceea ce îmi place la Pastor este faptul că are un talent natural. Este un debutant, a făcut câteva greşeli, dar în general sunt impresionat de el. Rubens este liderul nostru şi a contribuit cel mai mult la dezvoltarea maşinii”, a spus Michael.

×
Subiecte în articol: prezentare Formula 1
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close