Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal 2.000 de bilete sponsorilor, 700 abonaţilor. A împărţit corect tichetele CS Oltchim?

2.000 de bilete sponsorilor, 700 abonaţilor. A împărţit corect tichetele CS Oltchim?

2.000 de bilete sponsorilor, 700 abonaţilor. A împărţit corect tichetele CS Oltchim?
Sursa foto: trofeul CL
05 Mai 2010   •   20:41

Scandalul biletelor la finala Ligii Campionilor la handbal feminin dintre Oltchim Râmnicu-Vâlcea şi HK Viborg capătă deja vechime, dar conducerea clubului oltean încă nu are o explicaţie plauzibilă pentru ce s-a întâmplat cu tichetele de acces. Din cele 4.700 de bilete care trebuia să le revină românilor, doar 700 au ajuns la abonaţi. Ion Gavrilescu, preşedintele CS Oltchim, a încercat să explice pentru Libertatea, dar nu a reuşit să fie foarte convingător.
?Jucătoarele au primit 600 de bilete, 700 au mers către abonaţi, iar 200 au fost direcţionate către suporterii de la Viborg. Fiecare dintre cei 20 de sponsori ai noştri a primit câte 100 de tichete, pentru că trebuie să le mulţumim unor oameni care ne ajută. Restul de tichete s-au împărţit între MTS, COSR şi alte obligaţii pe care le aveam. Oricum, Sala Polivalentă e mult prea mică pentru performanţa fetelor! Facem apel la înţelegere din partea tuturor celor care vor fi nemulţumiţi din cauza acestei situaţii?, a spus Gavrilescu, care a omis să explice de ce nici un fan nu îşi va putea cumpăra tichet de la casa de bilete, nici la Râmnicu-Vâlcea, nici la Bucureşti.
La casele de bilete nu se vor putea cumpăra, dar bişniţa a început deja pe internet. Pe site-ul de licitaţii www.okazii.ro, au început deja să apară bilete. Licitaţia începea de la 100 de lei, dar doritorii au ridicat preţul de mult timp mult mai sus.
Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close