Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Bucovina Suceava merge în semifinalele Challenge Cup după 32-24 cu UHK Krems din Austria

Bucovina Suceava merge în semifinalele Challenge Cup după 32-24 cu UHK Krems din Austria

Bucovina Suceava merge în semifinalele Challenge Cup după 32-24 cu UHK Krems din Austria
Sursa foto: Trofeul Challenge Cup
04 Apr 2009   •   23:49

Handbaliştii de la Bucovina Suceava au reuşit să profite din plin de avantajul terenului propriu în partida de sâmbătă cu austriecii de la UHK Krems şi a obţinut biletele pentru semifinalele Cupei Challenge. Românii s-au impus cu scorul de 32-24 (15-11), după ce reuşiseră victoria şi în meciul tur, cu 29-26. Mai devreme sâmbătă, Ştiinţa Bacău fusese eliminată din aceeaşi fază a competiţiei, în timp ce UCM Reşiţa, deţinătoarea trofeului, îşi joacă şansa duminică.
Ştiinţa Bacău a învins pe teren propriu cu scorul de 37-28 formaţia din Elveţia BSV Bern Muri, dar a ratat calificarea în semifinale deoarece pierduse la zece goluri în partida din Ţara Cantoanelor. Duminică, UCM Reşiţa încearcă se treacă de RK Proleter Naftogas din Serbia, în deplasare, şi are prima şansă la calificare după ce s-a impus şi în tur cu scorul de 37-25, pe teren propriu, potrivit Mediafax.
Şi HMC Constanţa are un meci important duminică, urmând să dea piept cu spaniolii de la Pevafersa Valladolid, în tur scorul fiind de 38-23 pentru echipa română. Meciul se va juca la Constanţa.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HCM Constanta UCM Resita
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close