Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Cel mai bun handbalist din lume laudă HCM. Karabatici: Constanţa a jucat foarte bine

Cel mai bun handbalist din lume laudă HCM. Karabatici: Constanţa a jucat foarte bine

Cel mai bun handbalist din lume laudă HCM. Karabatici: Constanţa a jucat foarte bine
10 Oct 2009   •   14:54


Cel mai bine plătit handbalist din lume, drept recunoştinţă a valorii lui, Nikola Karabatici, a vorbit despre înfrângerea pe care echipa sa, Montpellier, a suferit-o la Buzău, în meciul cu HCM Constanţa din Liga Campionilor. Handbalistul spune că HCM i-a surprins tactic pe francezi, iar suporterii de la Buzău au avut un mare rol în revenirea Constanţei.

Medaliat olimpic cu aur, la Beijing, Karabatici şi-a făcut jocul în debutul meciului, dar nu a mai putut să îşi arate clasa din momentul în care antrenorul Zoran Kurtes l-a trimis pe George Buricea să-l ţină om la om pe tot terenul, scrie Gazeta Sporturilor. "Am început foarte bine, am intrat concentraţi şi totul a fost OK. Apoi am scăzut în intensitate şi ne-am pierdut din turaţie. Constanţa a schimbat sistemul defensiv. S-au apărat avansat la mine şi nu am ştiut să răspundem pe măsură", a explicat Karabatici.

El spune că înfrângerea nu este o dramă şi a apreciat "maniera euforică" de joc a românilor. "Constanţa a jucat foarte bine, a profitat în detaliu de cele mai mici greşeli ale noastre. Noi am încercat o apărare avansată, 5 plus 1 şi 4 plus 2, dar nu a mers. Cred că mai bine era să stăm 6-0. HCM a jucat de o manieră euforică. Portarul a fost însă incredibil, apoi s-au evidenţiat mai mulţi jucători. Oricum, noi trebuie să învăţăm din această înfrângere, e doar al doilea meci din grupă şi nu trebuie să facem o dramă", a mai spus Karabatici, citat de Gazeta Sporturilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HCM Constanta
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close