Cum a fost umilită handbalista Paula Ungureanu la Budapesta: 5.000 de nazişti ultras i-au strigat: Du-te acasă animal, ţigan, orfan!

17 Apr 2017   •   14:09
Cum a fost umilită handbalista Paula Ungureanu la Budapesta: 5.000 de nazişti ultras i-au strigat: Du-te acasă animal, ţigan, orfan! Galerie foto (1) foto: DigiSport

Suedezul Per Johansson, antrenorul echipei CSM Bucureşti, a rămas şocat de ura cu care a fost primită echipa sa la Budapesta, scrie adevarul.ro, la meciul contra celor de la Ferencvaros.

După disputarea meciului, el a postat un mesaj în suedeză, pe facebook, povestind ce a trăit în Capitala Ungariei. "Isteria a fost totală. Am trăit două meciuri între două echipe est europene, două derbyuri care mi-au adus lacrimi de bucurie în ochi, dar am fost descurajat de această lume bolnavă în care trăim, în care ura se dezvoltă pe zi ce trece. În Ungaria nu se mai ascunde cel mai rău fel de xenofobie şi fascismul este acceptat în proporţie de peste 50 la sută. A fost mai mult decât despre sport, despre Ferencvaros - CSm. A fost despre două ţări, Ungaria şi România care se urăsc, o ură care a fost înfricoşător de reală. portarul nostru, Paula, a primit un litru de pişat în cap, zece monezi şi trei brichete, iar 5000 de nazişti ultras i-au strigat: du te acasă animal, ţigan, orfan!", a povestit Johansson pe facebook, postând şi o fotografie în care apare alături de Paula Ungureanu.

VIDEO AICI.

CSM Bucureşti s-a calificat, sâmbătă, la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins formaţia maghiară Ferecnvaros TC-Rail Cargo Hungaria cu scorul de 27-26 (14-15), la Budapesta, în manşa secundă a sferturilor de finală.

Deţinătoarea trofeului se califică pentru a doua oară consecutiv la turneul final de la Budapesta, după ce în tur câştigase cu 30-25.

CSMB a dominat meciul de la un capăt la altul, Ferencvaros neavând decât perioade scurte în care s-a aflat în avantaj.

Meciul a fost întrerupt pentru mai bine de cinci minute în min. 45, din cauza faptului că Paula Ungureanu era şicanată de suporterii maghiari din spatele porţii sale, care au aruncat chiar cu monede. Observatorul Medved a făcut apel la calm din partea spectatorilor şi jocul s-a reluat.

x close