Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Echipa masculină de handbal CSM Bucureşti a cucerit Cupa României

Echipa masculină de handbal CSM Bucureşti a cucerit Cupa României

Echipa masculină de handbal CSM Bucureşti a cucerit Cupa României
16 Apr 2016   •   21:21

Echipa masculină de handbal CSM Bucureşti a cucerit primul său trofeu, Cupa României, sâmbătă seara, în Sala Polivalentă din Brăila, după ce a învins-o în finală pe Steaua Alexandrion Bucureşti cu scorul de 27-24 (11-11), scrie Agerpres.

CSMB, după locul doi obţinut în ediţia trecută a campionatului, şi-a asigurat prezenţa în viitoarea ediţie a Cupei EHF.

Steaua a început foarte bine ultimul act, a condus cu 3-0 (min. 6), dar apoi CSMB a înscris de patru ori la rând, 4-3 (13). Echipa antrenată de Zvonko Sundovski a condus apoi cu 6-4 (15), 9-6 (22) şi chiar cu 11-7 (25). Steaua a avut, însă, un final excelent de repriză, iar la pauză scorul era egal, 11-11.

Partea secundă a fost echilibrată în prima sa parte, cele două echipe alternând la conducere pe tabela de marcaj. CSMB s-a desprins apoi, având 19-16 (44). Steaua a reuşit să se apropie la două goluri, 25-23 (58), dar nu a putut întoarce soarta partidei, CSM învingând cu 27-24.

Interul spaniol Javier Humet a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei.

La CSM Bucureşti au marcat Naumce Mojsovski 6 goluri, Krsto Milosevic 6, Javier Humet 5, Sasa Marjanac 4, Nicuşor Negru 3, Milos Kostadinovic 2, Iulian Stamate 1.

Steaua a fost lipsită de portarul titular, belarusul Ivan Maţkevici, suspendat după ce a primit cartonaş roşu în ultimele minute ale semifinalei, dar ''veteranul'' Florin Dragomir (42 ani) a făcut o partidă excelentă, reuşind să pareze 15 şuturi.

Golurile echipei antrenate de Ovidiu Mihăilă au fost marcate de Gabriel Florea 9, Marius Szoke 4, Ionuţ Georgescu 4, Ghiţă Irimescu 2, Laurenţiu Dinescu 2, Said Ouksir 1, Martin Johannson 1, Andrei Grasu 1.

 

×
Subiecte în articol: Cupa Romaniei CSM Bucuresti
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close