Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Gest incredibil din partea echipei Pick Szeged. Îi oferă lui Veszprem jucători cu împrumut pentru Liga Campionilor

Gest incredibil din partea echipei Pick Szeged. Îi oferă lui Veszprem jucători cu împrumut pentru Liga Campionilor

Gest incredibil din partea echipei Pick Szeged. Îi oferă lui Veszprem jucători cu împrumut pentru Liga Campionilor
Sursa foto: Pick Szeged
10 Feb 2009   •   14:01

Oficialii clubului maghiar de handbal Pick Szeged au dat întregii lumi a sportului un exemplu atunci când au oferit rivalilor din campionat Veszprem un număr de jucători cu împrumut în vederea meciului important din Liga Campionilor cu Ademar Leon. Veszprem este lipsită de trei jucători foarte importanţi după moarea românului Marian Cozma şi a altor doi jucători, un sârb şi un croat. Dacă gruparea din nordul lacului Balaton acceptă favoarea, actele ar putea fi perfectate în zilele care urmează.
De la rivali nu te poţi aştepta niciodată la gesturi de bunăvoinţă şi la ajutor. În schimb, ei încearcă, sau asta ne-a învăţat sportul românesc, să pună beţe în roate adversarilor cât se poate de des. În ţara vecină, însă s-a întâmplat cu totul invers. Oficialii clubului Pick Szeged au oferit rivalilor de la Veszprem, anunţă gsp.ro, să le lase un număr de jucători pentru partida de duminică din Liga Campionilor cu Ademar Leon.
Gesturile frumoase venite din oraşul Szeged nu s-au oprit aici, însă. În jurul orei 15, locuitorii oraşului şi jucătorii de la echipa din localitate vor aduce un ultim omagiu lui Marian Cozma.
Foto: www.delmagyar.hu
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: marian cozma
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close