Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa a obţinut prima victorie în Liga Campionilor, 20-19 cu Metalurg Skopje

HCM Constanţa a obţinut prima victorie în Liga Campionilor, 20-19 cu Metalurg Skopje

HCM Constanţa a obţinut prima victorie în Liga Campionilor, 20-19 cu Metalurg Skopje
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    25 Noi 2011   •   10:09

HCM Constanţa a obţinut prima sa victorie în actuala ediţie a Ligii Campionilor la handbal masculin, după ce a câştigat cu 20-19 în faţa lui RK Metalurg Skopje, într-un meci desfăşurat joi, la Buzău.

Campionii României au fost conduşi în marea majoritate a timpului, macedonenii având şi un avans de şase goluri în finalul primei reprize, dar au revenit senzaţional şi au marcat golul victoriei în ultima secundă, prin Alexandru Csepreghi, deşi evoluau în inferioritate numerică în acel moment.

Alexandru Csepreghi şi Laurenţiu Toma, ambii cu câte patru goluri, au fost cei mai buni marcatori ai echipei lui Constantin Ştefan, în timp ce Naumce Mojsovski a înscris de cinci ori pentru oaspeţi.

În ciuda victoriei, HCM se află în continuare pe ultimul loc în grupa C, cu doar 2 puncte, şi are şanse minime de a merge mai departe, mai ales că următoarea partidă a constănţenilor va avea loc în deplasare, împotriva liderului HSV Hamburg, pe 1 decembrie.

×
Subiecte în articol: HCM Constanta Buzau
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close