Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa a suferit a treia înfrângere consecutivă în Liga Campionilor, 14-35 cu THW Kiel

HCM Constanţa a suferit a treia înfrângere consecutivă în Liga Campionilor, 14-35 cu THW Kiel

HCM Constanţa a suferit a treia înfrângere consecutivă în Liga Campionilor, 14-35 cu THW Kiel
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    12 Oct 2012   •   11:07

HCM Constanţa a suferit a treia înfrângere consecutivă în grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin, fiind surclasată de formaţia germană THW Kiel, deţinătoarea trofeului, scor 14-35.

Lipsită de portarul Mihai Popescu şi de conducătorul de joc Dalibor Cutura, campioana României a făcut figuraţie în Sparkassen Arena, marcând primul său gol abia în minutul 10 al întâlnirii.

În ciuda eforturilor portarului Rudi Stănescu, care a apărat trei aruncări de la 7 metri, gazdele aveau la pauză un avantaj de 9 goluri, scor 16-7.

Avantajul germanilor s-a mărit constant şi în repriza a doua, astfel că echipa de la malul mării a suferit cea mai clară înfrângere din actuala ediţie a Ligii Campionilor.

Cei mai buni marcatori ai învingătorilor au fost Momir Ilic şi Daniel Narcisse, ambii cu câte 5 goluri, în timp ce pentru HCM, Branislav Angelovski a punctat de 4 ori.

În precedentele două partide, constănţenii au pierdut cu IK Savehof (31-35) şi MKB Veszprem (27-37).

În clasamentul grupei, pe primul loc se află THW Kiel, cu 6 puncte (3 jocuri), urmată de MKB Veszprem KC, 4 puncte (2 j), BM Atletico Madrid, 2 puncte (2 j), IK Savehof, 2 puncte (2 j), Celje Pivovarna Lasko, 0 puncte (2 j) şi HCM Constanţa, 0 puncte (3 j).

Următorul meci al constănţenilor este programat pe 18 octombrie, la Buzău, împotriva slovenilor de la Celje Pivovarna Lasko.


×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close