Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa, din nou campioană a României. "Vrem eventul"

HCM Constanţa, din nou campioană a României. "Vrem eventul"

HCM Constanţa, din nou campioană a României. "Vrem eventul"
Sursa foto: laurentiu toma
25 Apr 2010   •   16:18

Constănţenii de la HCM şi-au asigurat, duminică, cel de-al cincilea titlul de campioană a României din istorie şi al doilea consecutiv. Cu toate că mai sunt două etape de disputat din Liga Naţională la handbal masculin, victoria cu Rom Cri Braşov, scor 37-22 (20-12), le-a asigurat constănţenilor un avans suficient pentru a deveni campioană virtuală a României.
Ultima urmăritoare a HCM-ului, UCM Reşiţa, a pierdut orice şansă de a mai ajunge formaţia lui Zoran Kurtes. UCM mai poate egala Constanţa la numărul de puncte în ultimele două etape, dar HCM are avantajul rezultatelor directe, câştigând amândouă confruntările cu Reşiţa. În aceste condiţii, constănţenii sărbătoresc deja titlul de campioană, cu gândul totuşi la Cupa României.
"Ne bucurăm că suntem constanţi, că am obţinut un nou titlu şi acum vrem să repetăm sezonul 2005-2006, când am reuşit eventul. În următorul sezon al Ligii Campionilor vrem să furnizăm surpriza şi să ajungem între cele mai bune opt echipe", a precizat Laurenţiu Toma, căpitanul echipei HCM, potrivit Mediafax.
Directorul executiv al echipei, Nurhan Ali, s-a declarat mulţumit de titlul obţinut într-un an în care HCM a avut şi o campanie istovitoare în Liga Campionilor, unde s-a oprit în optimile de finală.
"De obicei formaţiile care participă în LC au un sezon mai slab în campionat, însã noi am dovedit că se poate pe ambele fronturi. Adevărata sărbătoare va fi la 6 mai, la Constanţa, când vom primi medaliile de campioni din partea FRH după jocul din ultima etapă, cu Dinamo", a precizat Ali.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HCM Constanta UCM Resita
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close