Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa, înfrângere fără drept de apel în Liga Campionilor: 21-31 cu Veszprem

HCM Constanţa, înfrângere fără drept de apel în Liga Campionilor: 21-31 cu Veszprem

HCM Constanţa, înfrângere fără drept de apel în Liga Campionilor: 21-31 cu Veszprem
de M.T.    |    10 Feb 2013   •   11:29

HCM Constanţa a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de formaţia maghiară MKB Veszprem, scor 21-31, în etapa a opta din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Înainte de partida dintre cele două echipe, Marian Cozma, de la moartea căruia au trecut patru ani, a fost omagiat de fanii echipei maghiare, care au aprins lumânări la statuia fostului pivot al lui Veszprem şi al naţionalei României.

Meciul nu a avut practic istoric. HCM s-a aflat în joc doar în primele zece minute, perioadă la finalul căreia se afla în avantaj (4-3), însă, odată ci trecerea timpului, gazdele au preluat iniţiativa, astfel că la pauză scorul arăta 14-11 în favoarea lui Veszprem.

Partida s-a rupt definitiv în debutul părţii secunde, când handbaliştii maghiari s-au desprins la şapte goluri, pentru ca diferenţa să crească până la zece goluri în minutul 39 (22-12).

Veszprem şi-a păstrat avansul până la finalul întâlnirii şi continuă să se afle pe primul loc în grupa B, cu punctaj maxim după opt jocuri.

De cealaltă parte, campioana României a strâns doar 4 puncte, la fel ca IK Savehof şi Celje Pivovarna Lask.

Cu patru goluri marcate, sârbul Dalibor Cutura a fost cel mai bun realizator al constănţenilor, în timp ce de la gazde s-au remarcat Csaszar (9 goluri) şi Jamali (6 goluri).

HCM va juca următorul meci pe 16 februarie, în Slovenia, împotriva celor de la Celje.


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close