Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa învinge PAOK în Ligă şi conduce grupa. Toma, accidentat grav de greci

HCM Constanţa învinge PAOK în Ligă şi conduce grupa. Toma, accidentat grav de greci

HCM Constanţa învinge PAOK în Ligă şi conduce grupa. Toma, accidentat grav de greci
Sursa foto: laurentiu toma
05 Noi 2009   •   18:00

Campioana României la handbal masculin a obţinut miercuri cea de-a treia victorie în grupa sa din Liga Campionilor. Echipa lui Zoran Kurtes s-a impus cu 30-26 pe terenul grecilor de la PAOK Salonic după un meci cu foarte multe durităţi, în care Laurenţiu Toma pare să se fi ales cu o coastă ruptă după o intrare urâtă a portarului advers. Românii au ajuns, astfel, pe primul loc în grupă, cu un meci mai mult disputat.
Trei victorii din patru partide au constănţenii în Liga Campionilor, şi sunt într-o situaţie de invidiat, conducând grupa în condiţiile în care chiar şi a patra clasată din şase se califică mai departe, în optimile competiţiei. Determinaţi, românii au depăşit un adversar care este la primul sezon în prima competiţie europeană. Grecii, limitaţi tehnic dar foarte ambiţioşi şi determinaţi, s-au ţinut aproape de jucătorii noştri pe tabelă, reuşind chiar să conducă în unele momente. În cele din urmă, scorul partidei a fost favorabil românilor, care au câştigat la o diferenţă de patru goluri.
Laurenţiu Toma a avut, însă, un ghinion teribil în penultimul minut al meciului. Când trecuseră 59 de minute din partida de la Salonic, portarul advers l-a lovit cu putere pe Toma cu genunchiul în piept, iar românul a rămas întins pe jos, fără aer. A fost ridicat cu targa şi dus la spital, iar primele indicii sunt că ar fi suferit o fisură a unei coaste, potrivit prosport.
Clasamentul grupei>
1. HCM Constanţa - 6 puncte (din 4 meciuri)
2. Montpellier - 4 (din 3 meciuri)
3. Chehovskie - 4 (din 3 meciuri)
4. Pick Szeged - 3 (din 3 meciuri)
5. Valladolid - 3 (din 3 meciuri)
6. PAOK - 0 (din 4 meciuri)
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HCM Constanta
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close