Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa, învinsă de Croaţia Zagreb în Liga Campionilor la handbal

HCM Constanţa, învinsă de Croaţia Zagreb în Liga Campionilor la handbal

HCM Constanţa, învinsă de Croaţia Zagreb în Liga Campionilor la handbal
19 Feb 2011   •   21:17

Campioana României la handbal, HCM Constanţa, a pierdut cu scorul de 34-30, la pauză 19-16, partida desfăşurată în deplasare împotriva Croaţiei Zagreb, contând pentru etapa a opta din Grupa D a Ligii Campionilor.

 
În ciuda înfrângerii suferite, constănţenii mai speră încă la calificarea în optimile de finală ale competiţiei, însă pentru acest lucru au nevoie să câştige ultimele două partide rămase de disputat, cu Bosnia Sarajevo în deplasare şi cu Ciudad Real acasă, şi să aştepte paşii greşiţi ai principalei rivale, HC St. Petersburg.
 
Cel mai bun marcator al românilor la Zagreb a fost Toma, care a reuşit 9 goluri, Buricea şi Irimescu remarcându-se şi ei cu 5, respectiv 4 goluri.
 
Victorie pentru UCM Reşiţa în Cupa Cupelor
 
UCM Reşiţa a reuşit să învingă sâmbătă pe teren propiu cu scorul de 33-16 (15-6) echipa Budivelnik Brovari din Ucraina. Meciul a contat pentru optimile de finale ale Cupei Cupelor. Cel mai bun marcator al reşiţenilor a fost Petrea, care a înscris 10 goluri. Manşa a doua este programată duminică, tot în Sala Polivalentă din Reşiţa.

×
Subiecte în articol: HCM Constanta Liga Campionilor UCM Resita
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close