Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa şi UCM Reşiţa vor disputa finala Cupei României la handbal masculin

HCM Constanţa şi UCM Reşiţa vor disputa finala Cupei României la handbal masculin

HCM Constanţa şi UCM Reşiţa vor disputa finala Cupei României la handbal masculin
Sursa foto: laurentiu toma
20 Mai 2010   •   22:38

Campioana HCM Constanţa va întâlni sâmbătă UCM Reşiţa în finala Cupei României, într-un meci care se va disputa la Braşov. Calificarea constănţenilor de la HCM în finală, în dauna Stelei, pune astfel capăt unei serii de trei ani în care "militarii" au câştigat competiţia.
Cupa României este disputată, şi în acest an, de cele mai bune opt echipe din Liga Naţională. Turneul final disputat de cele opt echipe la Braşov a trecut deja de faza semifinalelor, iar cele două echipe care au ieşit în evidenţă sunt Constanţa şi Reşiţa. HCM Constanţa a jucat primul meci al zilei de joi, în compania deţinătoarei trofeului, Steaua. Trupa de pe litoral s-a impus cu 31-25, şi şi-a asigurat locul în finală. UCM Reşiţa a trecut şi ea, nu fără emoţii, de CSU Suceava, cu scorul de 30-27, transmite Mediafax.
Cele două finaliste vor avea o zi de odihnă vineri, iar sâmbătă se vor duela începând cu ora 13:00 pentru cel de-al doilea titlu intern.
Antena3.ro

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close