Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa va întâlni fosta echipă a regretatului Marian Cozma în optimile Ligii Campionilor

HCM Constanţa va întâlni fosta echipă a regretatului Marian Cozma în optimile Ligii Campionilor

HCM Constanţa va întâlni fosta echipă a regretatului Marian Cozma în optimile Ligii Campionilor
09 Mar 2010   •   14:30

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, va întâlni în optimile Ligii Campionilor gruparea maghiară MKB Veszprem. Fosta echipă a lui Marian Cozma pare un adversar accesibil pentru constănţeni, în condiţiile în care în urnă cu ungurii se mai aflau şi finalistele ultimelor două sezoane: Ciudad Real şi THW Kiel.

HCM Constanţa, clasată pe locul 4 în Grupa A şi calificată în premieră în optimi, a fost repartizată în a patra urnă valorică la tragerea la sorţi de la Viena. De partea cealaltă, MKB Veszprem a fost repartizată în urna câştigătoarelor de grupe, după ce a terminat pe primul loc în grupa B cu 9 victorii şi o singură înfrângere.

Turul va avea loc la Buzău între 24 - 28 martie, în vreme ce returul optimilor se va disputa între 31 martie - 4 aprilie în Ungaria.

Iată restul meciurilor din optimi:
Kif Kolding - Montpellier HB
RK Gorenje - BM Ciudad Real
FCK Handbold - THW Kiel
HCM Constanta - MKB Veszprem
Croatia Zagreb - FC Barcelona
Vive Kielce - HSV Hamburg
Pevafersa Valladolid - Rhein-Neckar Lowen
Reale Ademar - Chehovskie Medvedi

Marian Cozma a fost înjunghiat în inimă pe 8 februarie 2009 în clubul Patriota din Veszprem după o altercaţie provocată de mai mulţi membri ai mafiei locale. Zarko Sesum şi Ivan Pesic, colegi ai lui Cozma la Veszprem, au fost şi ei răniţi cu cuţitul în acea seară.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HCM Constanta marian cozma
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close