Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa va juca direct în grupele Ligii Campionilor

HCM Constanţa va juca direct în grupele Ligii Campionilor

HCM Constanţa va juca direct în grupele Ligii Campionilor
16 Iun 2009   •   21:07


Handbaliştii constănţeni au scăpat de turneul de calificare pentru Liga Campionilor. În urma retragerii din competiţie a echipelor Banik Karvina (campioana Cehiei), Haukar (campioana Islandei), Granitas Karys (campioana Lituaniei), United HC Tongeren (campioana Belgiei) şi Kaustik Volvograd (vicecampioana Rusiei), campioana României, HCM Constanţa, va evolua direct în grupele Ligii Campionilor. De asemenea, campioana Italiei, Casarano, nu a îndeplinit unele obligaţii de participare şi nu va evolua în sezonul viitor al Ligii Campionilor.

HCM Constanţa a fost repartizată astfel în a cincea grupă valorică. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 24 iunie. Etapele din faza grupelor la masculin se vor derula între 30 septembrie 2009 şi 7 martie 2010.

De asemenea, campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, va evolua în grupele preliminare ale Ligii Campionilor, iar vicecampioana Rulmentul Braşov, în turul doi preliminar, conform anunţului forului european (EHF).

Oltchim îşi va cunoaşte adversarele din grupă la tragerea la sorţi din 24 iunie, în timp ce Rulmentul va afla miercuri cu cine va juca la turneul contând pentru turul doi, informează Mediafax.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HCM Constanta
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close