Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Marian Cozma, campion post-mortem. Veszprem a cucerit titlul şi l-a dedicat românului (VIDEO)

Marian Cozma, campion post-mortem. Veszprem a cucerit titlul şi l-a dedicat românului (VIDEO)

Marian Cozma, campion post-mortem. Veszprem a cucerit titlul şi l-a dedicat românului (VIDEO)
Sursa foto: veszprem campioana
25 Mai 2009   •   16:22

MKB Vesprem a câştigat campionatul în liga de handbal masculin din Ungaria, după a treia victorie în finala cu Pick Szeged, scor 30-29. Echipa fostului handbalist român a câştigat şi primele două partide ale finalei, şi şi-a asigurat al 17-lea titlul din istoria clubului. Jucătorii echipei campioane au primit titlul îmbrăcaţi în tricouri inscripţionate cu numele lui Cozma, în cadrul unei ceremonii la care a fost prezent şi Petre Cozma, tatăl lui "Păsărilă".
A treia victorie din finala campionatului Ungariei a venit în urma unei victorii la doar un gol. Adversara echipei lui Cozma îi are înregimentaţi pe trei români, Valentin Ghionea, Adrian Petrea şi Iulian Stamate dar aceştia nu au reuşit să întoarcă balanţa campionatului, deşi au marcat 10 din cele 29 de goluri ale echipei sale.
După meci, jucătorii de la Veszprem au sărbătorit cu suporterii, apoi s-au retras la vestiar pentru a se pregăti pentru ceremonia de înmânare a trofeului, la care au mers cu un portret mare al lui Marian Cozma şi cu tricouri albe, cu numele românului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: marian cozma
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close