Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim debutează azi în Liga Campionilor, la Hamburg

Oltchim debutează azi în Liga Campionilor, la Hamburg

Oltchim debutează azi în Liga Campionilor, la Hamburg
30 Sep 2011   •   10:14

"Galacticele" de la Oltchim Râmnicu Vâlcea îşi încep astăzi, de la ora 20:00, parcursul european, într-un sezon în care elevele lui Radu Voina şi-au propus să joace din nou finala Ligii Campionilor.

Primul adversar vine din Germania şi este o echipă debutantă în Liga Campionilor. Considerată outsideră în grupa D, Buxtehuder SV nu ar trebui să pună probleme Oltchimului, dar româncele refuză să îşi privească adversarul de sus. "Chiar dacă sunt debutante în Ligă, trebuie să fim atente. Au un joc foarte rapid şi câteva handbaliste care evoluează în naţionala Germaniei. Mergem să câştigăm, dar suntem convinse că nu va fi uşor", a declarat căpitanul echipei, Oana Manea.

Radu Voina în schimb nu se teme decât de echipa sa. "Nu traversăm cea mai bună perioadă, fetele sunt obosite după drumurile interminabile făcute în ultimul timp, dar trebuie să trecem peste toate. Nu avem voie să venim fără două puncte", a spus Voina.

Buxtehuder SV are cel mai mic buget dintre echipele din Liga Campionilor şi îşi joacă meciurile de pe teren propriu la Hamburg, sala sa nefiind omologată.

În celălalt meci al grupei, Dinamo Volgograd întâlneşte sâmbătă pe Itxako Estella, în Rusia.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close