Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Radu Voina, după înfrângerea cu Danemarca: Ne-am pierdut luciditatea

Radu Voina, după înfrângerea cu Danemarca: Ne-am pierdut luciditatea

Radu Voina, după înfrângerea cu Danemarca: Ne-am pierdut luciditatea
10 Dec 2010   •   13:44

România a pierdut în faţa Danemarcei după opt ani în care nordicele au părăsit mereu terenul cu capul plecat. O lipsă de luciditate ar fi motivul, conform căpitanului Cristina Vărzaru. Antrenorul Radu Voina nu înţelege nici el ce s-a întîmplat cu elevele sale în partea a doua, când danezele au întors soarta meciului.

"Jocul s-a rupt la 17-15 pentru noi. Acolo ne-am pierdut luciditatea. Nu înţeleg de ce! Ne-am precipitat, nu au mai fost la fel de concentrate în atac, am făcut prea multe greşeli individuale. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar au fost trei acţiuni consecutive pe extrema stângă unde trebuia fluierat ceva. Nu ştiu ce, că poate nu mă pricep eu, dar aceste surori gemene din Marsilia prea au favorizat jocul dur al danezelor, le-au lăsat să facă orice", a declarat Voina, care a recunoscut că suntem obligaţi să învingem Serbia acum.

Cristina Vărzaru vrea ca echipa României să fie judecată la finalul competiţiei, nu după înfrângerea cu Danemarca. Vărzaru spune că "tricolorele" pot digera acest insucces şi că îşi vor juca şansa până la capăt. "Nu daţi în noi, nu trageţi în noi! Mai avem o oportunitate şi încercăm să profităm de ea. Nici nouă nu ne e bine, dar acum nu trebuie să stăm ca să ne găsească meciul următor plângând", a spus Vărzaru.




×
Subiecte în articol: handbal feminin Radu Voina
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close