Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Radu Voina: "Nu ştiu dacă să mai rămân la Oltchim"

Radu Voina: "Nu ştiu dacă să mai rămân la Oltchim"

Radu Voina: "Nu ştiu dacă să mai rămân la Oltchim"
Sursa foto: radu voina
24 Mai 2010   •   16:10

Antrenorul Radu Voina, care a condus anul acesta echipa din Râmnicu-Vâlcea spre finala Ligii Campionilor, este în cumpănă dacă să mai rămână sau nu la Oltchim. Dacă până de curând se punea problema ca gruparea olteană să nu îi ofere prelungirea contractului, Voina nu este sigur dacă să accepte oferta care, în cele din urmă, a venit.
"Nu m-am decis. Am avut o discuţie scurtă cu cei din conducere. Nu am putut vorbi mai mult pentru că am fost prins cu naţionala. Mă voi decide după cele două meciuri pe care le mai avem. Sincer să fiu, în acest moment nici nu ştiu ce răspuns să dau", a precizat Voina, pentru Mediafax.
După încheierea sezonului cu Oltchim Râmnicu-Vâlcea, Voina a luat în primire echipa naţională a României, al cărei antrenor este de asemenea. Jucătoarele române se pregătesc pentru cele două meciuri care au mai rămas din preliminariile Campionatului European de handbal feminin, cele cu Portugalia şi cu Elveţia. Voina a convocat un lot de 14 jucătoare, dintre care 12 fac deplasarea în Portugalia.
Lotul României: Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu; Valentina Elisei Ardean, Iulia Puşcaşu, Nicoleta Dincă, Oana Manea, Ionela Stanca, Cristina Vărzaru, Ramona Maier, Ada Nechita, Cristina Neagu, Narcisa Lecuşanu, Ada Moldovan, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu, Mihaela Tivadar.
România va întâlni Portugalia în deplasare, pe 26 mai, iar apoi Elveţia la Târgu-Mureş pe 29 mai.
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close