Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal România are parte de companie selectă în grupele Cupei Mondiale de la Aarhus

România are parte de companie selectă în grupele Cupei Mondiale de la Aarhus

România are parte de companie selectă în grupele Cupei Mondiale de la Aarhus
Sursa foto: romania handbal
20 Iul 2009   •   20:59

Naţionala feminină de handbal a României va juca între 22 şi 27 septembrie un turneu pregătitor pentru Cupa Mondială din China, din decembrie. Elevele lui Radu Voina se vor deplasa în Danemarca, la Aarhus, pentru acest turneu, aflat la a cincea ediţie, şi vor fi în grupă cu Rusia, Danemarca şi Suedia.
Grupa 1 de la turneul din Danemarca este destul de grea, deşi echipa României a evitat întâlnirea cu cele două formaţii de care pare să nu mai scape, Ungaria şi Norvegia. Franţa face şi ea, împreună cu cele două echipe, parte din Grupa a 2-a de la Cupa Mondială de la Aahus, urmărind acelaşi scop ca echipa noastră, aceea de a vedea unde se situează înaintea campionatului mondial de la sfâştitul anului. Cupa Mondială din China se va disputa între 5 şi 20 decembrie.
La turneul din Danemarca, România va juca primul meci în compania formţiei gazdă, pe 22 septembrie, la ora 21:00, apoi împotriva Rusiei, pe 23 septembrie, de la ora 17:00 şi pe 24 septembrie, la ora 17:00 cu Suedia. Semifinalele competiţiei se vor disputa pe 26 septembie şi finala o zi mai târziu.
Istoria participărilor României în acestă competiţie nu este tocmai favorabilă, româncele clasându-se pe ultimul loc în grupă în 2008, după eşecuri cu naţionalele Germaniei (25-34), Suediei (24-29) şi Norvegiei (23-30).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Voina handbal feminin
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close