Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal România fost umilită de Franţa la CM de handbal feminin, scor 20-39

România fost umilită de Franţa la CM de handbal feminin, scor 20-39

România fost umilită de Franţa la CM de handbal feminin, scor 20-39
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    09 Dec 2011   •   23:43

Naţionala de handbal feminin a României a pierdut ruşinos ultimul meci din grupa C a Campionatului Mondial de handbal feminin din Brazilia, fiind învinsă de Franţa la Sao Paolo cu scorul de 39-20.

 
În urma acestui rezultat, „tricolorele” au încheiat grupa pe locul 3, în spatele Braziliei şi al Franţei, poziţie care îi asigură calificarea în optimile de finală. 
 
Elevele lui Radu Voina au făcut cel mai slab meci de la actuala ediţie a Campionatului Mondial, fiind conduse în permanenţă la o diferenţă mare. Astfel, la pauză, handbalistele din Franţa aveau deja un avantaj liniştitor (20-12), care a crescut în debutul părţii secunde, când româncele nu au marcat decât de două ori în 15 minute. Pentru ca umilinţa să fie completă, portarul Darleux a reuşit să înscrie ultimul gol al meciului, cu o aruncare care a traversat tot terenul şi care a surprins-o pe tânăra Denisa Dedu.
 
Oana Manea a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre, cu 4 goluri, în timp ce Baudouin a punctat de 10 ori pentru Franţa.
 
Am făcut un meci ruşinos şi îmi pare rău pentru suporteri. Nu-mi pierd însă speranţa, eu încă mai cred că vom reuşi să ne revenim. Nici noi nu ne dăm seama de ce jucăm aşa. De fiecare dată când am evoluat cu cuţitul la os am jucat mai bine. Toată lumea e supărată şi dezamăgită”, a declarat Tereza Pâslaru, portarul echipei naţionale a României, pentru Dolce Sport, imediat după finalul partidei.
 
Cel mai probabil, în optimile de finală, România va întâlni, la Sao Bernardo do Campo, echipa Croaţiei, favorită să încheie pe locul 2 în grupa D.
 

×
Subiecte în articol: România Franta Radu Voina Sao Paolo Brazilia
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close